Termékek Menü

Vicces autó kiegészítők vs hasznos autós cuccok, kütyük

 

Az autó a leggyakrabban használt közlekedési eszköz, amit a tulajdonosa a saját ízlése, preferenciái, na meg a pénztárcája alapján választ. Nincs belőle annyiféle, hogy mindenkié különböző legyen, viszont autós kütyükkel egészen egyedivé tudjuk tenni. Kifejezhetjük a személyiségünket az autó külsején megjelenő vicces autós matricákkal, feliratokkal, a legjobb autós kütyük pedig feldobják a belső tér hangulatát.

 

Persze egy autós kiegészítő nemcsak jókedvre deríthet, hanem praktikus tartozéka is lehet a járművünknek, ami komfortosabbá teszi az utazásunkat vagy megnöveli az alkatrészek, berendezések élettartamát. Elsőként nézzük meg, milyen hasznos és emellett csajos kütyük kerülhetnek az autónkba!

 

Hasznos autós kiegészítők

A vezetés legfontosabb eszközei a gáz és fékpedál, na meg a kormány.  A pedálok nincsenek túl feltűnő helyen, meg amúgy is taposunk rajtuk. Na de a kormány? Kézbe vesszük, szüntelenül a szemünk előtt van, számít a tapintása és használódik, kopik is. Kivéve, ha kormányvédőt használunk. A szilikonból készült kormányvédő könnyen, csúszásmentesen felhelyezhető, méretpontos és még szép is! Választhatunk belőle a kedvenc színünkben pompázót, ha pedig szeretjük a csillogást, jöhet egy műbőrből készült strasszos kristály kormányvédő 

.

Nemcsak a kormányt, az üléseket is érdemes védenünk, hiszen az évek alatt ezek is elhasználódhatnak, megrongálódhatnak (főleg, ha gyerekek is utaznak velünk), és egy piszkos, szakadt üléshuzat sokat ront az autónk megjelenésén, na meg a komfortérzetünkön is. Egy gyönyörű pillangós üléshuzat viszont örömmel tölt el bennünket, miközben az ülésünk kárpitját védi.

 

A hétköznapokban gyakran csak bepattanunk az autónkba és indulunk is, ám egy hosszabb utazásnál számtalan kisebb-nagyobb holmit kell elpakolnunk. A káoszt és a felesleges keresgélést, bosszankodást megelőzhetjük, ha a ruhákat akasztókra tesszük, a nagyobb holmikat háttámla tárolókban és csomagtér tárolókban helyezzük el, az apróságoknak pedig napellenző rendszerezőben biztosítunk helyet.

 

 

Vicces autós kiegészítők

Bármilyen időszakot éljünk is, a humor sok mindenen átsegít. A vicces autós kütyük megszépíthetik az utazásainkat, de örömet szerezhetnek másoknak is, akikkel az utakon, a benzinkutaknál vagy a parkolókban találkozunk. Felragaszthatjuk kedvenc figuráinkat, autó matricákat használva kibámulhat az ablakunkon Minnie Mouse, a nézelődőkre kacsinthat a visszapillantó tükrünk

 

 

Ha kemények akarunk lenni, választhatunk cápás vagy oroszlános matricát, de akár puskával felszerelt Hello Kittyt is. Az pedig mindenkit meghökkent, megmosolyogtat majd, ha meglátja az autónk lámpája felett az autó szempillát.

 

 

Praktikus autós kiegészítők, amik dekorációnak sem utolsók

Nem kell feltétlenül választanunk, hogy az autós kiegészítőnk hasznos vagy vicces legyen. Miért ne lehetne mind a kettő? Cukik például azok a plüss autós cuccok, amik egyben hasznosak is. Aki szereti ezt a puha szőrmefélét, egész szettre valót válogathat össze belőle. Igazán csajos és látványos a pink plüss kormányvédő szett, ami kormányvédőt, kézifék és váltókar borítást tartalmaz. Ha még ez is kevés, kiegészíthetjük egy ugyanolyan színű biztonsági öv párnával, ami a kényelmünkhöz is hozzájárul. Ha nem rajongunk a plüssért, de szeretnénk extravagáns dekorációt, akkor csillogó strasszkövekkel ékesíthetjük fel az autónk belső terét.

 

Okos autós kütyük

Az autóban nemcsak ülünk és vezetünk, hanem telefonálhatunk, zenét hallgathatunk. Hosszabb időt az autóban töltve jó, ha mobilon elérhetők vagyunk, és az is, ha a mobil számunkra elérhető. Ezt megkönnyítik a különféle telefontartók . A mobiltartót elhelyezhetjük a műszerfalra, a szélvédőre vagy a szellőzőrácsra, mindenhol stabilan rögzíthető és természetesen bármilyen csajos színben választható. A fekete változat ellen pedig még a pasiknak sem lehet kifogásuk! Ha útközben lemerülne a telefonunk, csak dugjuk be a szivargyújtós, USB csatlakozós mobil töltőt!

 

Dugóban ücsörögve vagy autópályán száguldva pihentető és felüdítő lehet a kedvenc zenénk vagy a rádió pörgős műsora. Az FM transmitter, MP3 lejátszó biztosítja számunkra, hogy ezeket se kelljen nélkülöznünk. Bluetooth kihangosítóval, jól látható kijelzővel és természetesen dögös külsővel rendelkezik.

 

 

Kütyük autóba

Ha nem egyedül utazunk és a zenéink is rendelkezésre állnak, kezdődhet a buli! Lenyűgözhetjük a párunkat, a barátnőinket, ha bekapcsoljuk a Led projektort és színes fényárba borítjuk az utasteret. Megnyugtató zöld, dögös piros, vagány lila fények, változatos minták kápráztatnak el minket.

 

Végezetül még egy apróság, ami a klassz autós kütyük közé tartozik: a kulcstartó . Lehet kedves feliratú ajándék a párunknak, a családtagjainknak, magunk pedig használhatunk egy színes pompom kulcstartót állatos, csajos, strasszköves figurával.

 

Ha feldobtuk az autónkat egy ilyen hasznos vagy vicces, esetleg hasznos és vicces autós kiegészítővel, akkor egyformán otthon érezzük majd magunkat benne rövid városi autózás és hosszú utazások alkalmával, egyedül vagy társaságban is. Csak egy gondunk lesz vele: soha többet nem akarunk megválni tőle.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Kormányvédő
blog comments powered by Disqus

Keresés