Termékek Menü

Mobiltartó – a nélkülözhetetlen autós kiegészítő

Mobiltartó – a nélkülözhetetlen autós kiegészítő A mobiltelefon ma már életünk egyik nélkülözhetetlen alapkelléke. Bárhová indulunk, jön velünk, olyannyira, hogy ha véletlenségből otthon felejtjük, elég kényelmetlenül tudjuk érezni magunkat. Mondhatni annyira hozzánk nőtt, hogy már a közlekedés során is alap, hogy ott van a közelünkben. Sokaknak nem kérdés tehát: a mobiltartó nélkülözhetetlen autós kiegészítő.

Mobiltartó - Az első, ha autóba ülünk, hogy elővesszük a telefont

Tegye mindenki a szívére a kezét, és ismerjük be: ha autóba ülünk, az első dolgaink egyike, hogy elővesszük a mobilunkat, és valami jól látható helyre készítjük azt. Jóllehet, tisztában vagyunk annak a jogi következményeivel, hogy akár súlyos pénzbírsággal is sújtható az, aki vezetés közben használja a mobiltelefonját. A használat alatt pedig nem csak konkrétan azt értjük, hogy a fülünkhöz emelve telefonálunk, hanem már az is annak számít, ha a kezünkben tartva elutasítjuk a hívást. Így hát nem árt, ha kellő óvatossággal közelítjük meg a témát, hiszen vezetés közben semmi sem vonhatja el a figyelmünket, következésképpen telefonálni is tilos.

Van azonban egy nagyon nagy haszna, amiért mégis jó, ha vezetés közben mindig velünk van a mobil. Ez pedig nem más, mint a navigáció.

Ha az autónkba telefontartót keresünk, akkor az általában azért történik, mert navigálni szeretnénk a mobilunkkal. Ebben az esetben pedig számos különböző fajta mobiltartó közül válogathatunk. Van, amelyik a szellőzőrácsra rögzíthető, és van például mágneses, valamint öntapadós változat is.

Számos helyen rögzíthetünk tehát a mobilt: szélvédőn, szellőzőn, fejtámlán vagy akár a műszerfalon csúszásgátló formájában is.

Az, hogy számunkra melyik mobiltartó típus a legmegfelelőbb, mindig egyedi preferencia kérdése. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, valamint minden autó más és más. A számos variáció közül nekünk kell eldönteni, melyik számunkra és a gépkocsink számára a legideálisabb mobiltartó megoldási forma. Érdemes tehát végigböngészni a teljes kínálatot.

 

Ha sokat utazol a gyerekekkel, fusd át a fejtámlára rögzíthető telefontartók kínálatát is!

 

Amikor valaki gyerekekkel indul útnak - legyen szó nyaralásról vagy egy szimpla hétköznapi autózásról -, nem árt előre gondoskodni a szórakoztatásukról. A fejtámlára szerelhető tartó egy tökéletes megoldás lehet arra, hogy egy okos eszközt belehelyezve lekössük a piciket a hátsó ülésen. Ha te is így látod, a nagyobb kijelzőkhöz is alkalmas, fejtámlára rögzíthető mobiltartó kínálatunkat itt éred el. https://www.csajos-auto-kiegeszitok.hu/csajos-mobiltelefon-gps-tarto-autoba/fejtamlara-rogzitheto-telefon-tablet-tarto

 

Tartsa stabilan a telefont, és jól látható legyen a készülék - ezek az alapvető elvárások egy telefontartó felé

Amikor telefontartó után kutatunk, van néhány alapvető kritérium, aminek meg kell felelnie a választott darabnak. Ilyen például az, hogy stabilan tartsa a telefonunkat, azért, hogy az ne röpüljön le a műszerfalról az első bukkanón keresztülhajtva.

Hasonlóan fontos kritérium a használatának az egyszerűsége, azaz a telefonunk könnyedén ki- és betehető legyen, illetve, hogy magát a tartót is könnyűszerrel a műszerfalra tudjuk applikálni.

Te is ilyet keresel? Megtaláltad!

Ilyen, könnyedén feltehető modellek például a tapadó és a csúszásgátló mobiltartóink, amiknek nagy előnye, hogy bármi megtapad a felületükön, legyen szó a telefonunkról, a navigációnkról vagy mondjuk a napszemüvegünkről. Egy mozdulattal fel- és levehető, ráadásul nem hagy maga után ragasztóanyagot a műszerfalon.

https://www.csajos-auto-kiegeszitok.hu/csajos-mobiltelefon-gps-tarto-autoba/csuszasgatlo-telefontarto-mobiltarto-nanopad-autoba/magikus-tapado-es-csuszasgatlo-mobiltelefon-tarto-fekete-519

 

A szellőzőrácsra illeszthető mobiltartóknak sem bonyolultabb a használata. A stabil tartást itt mágnes garantálja, illetve a fenti tartóhoz hasonlóan ezzel is szinte bármit fel tudunk rögzíteni. S ha ez nem lenne elég, egy rendkívül elegáns darabról van szó.

https://www.csajos-auto-kiegeszitok.hu/csajos-mobiltelefon-gps-tarto-autoba/magnesen-telefontarto-mobiltartok/magneses-szellozoracsba-illesztheto-mobiltarto-arany

A tapadókorongos megoldással a szélvédőre rögzíthető tartók több fajtáját is megtalálod nálunk. Ezek közül a csipeszes verzió ráadásul bármilyen nagyságú telefont biztonságosan megtart.

De az univerzális, állítható tartók is kellő biztonsággal rögzítik a telefonodat. Színválasztás tekintetében pedig - ugyanúgy, mint a többi modell esetében is - rendkívül széles a paletta.

https://www.csajos-auto-kiegeszitok.hu/csajos-mobiltelefon-gps-tarto-autoba/univerzalis-mobiltarto-tapadokoronggal/univerzalisallithato-mobiltelefon-tarto-feketepiros-522

Neked milyen mobiltartóra lenne szükséged? A csajos-autó-kiegeszitok.hu oldalon biztosan találsz a stílusodnak megfelelőt. Nézz körül a webáruházunkban, kérdés esetén pedig nyugodtan keress minket. Klikk! https://www.csajos-auto-kiegeszitok.hu/csajos-mobiltelefon-gps-tarto-autoba

Végül még egy tipp: ha mobillal navigálsz, ne feledd, hogy a töltésre is figyelned kell. Ezért, ha már mobiltartót keresel, a szivargyújtós USB töltő átalakítókra is mindenképpen nézz rá! Hosszabb úton ezek is jól jöhetnek. Ezeket itt találod. https://www.csajos-auto-kiegeszitok.hu/autos-toltok-usb-szivargyujto-tolto

 

 

 

Keresés