Termékek Menü

Hogyan maximalizáld a szilikon kormányvédő élettartamát?

2019. 05. 21. 15:00:00
Hogyan maximalizáld a szilikon kormányvédő élettartamát? A kormányvédő egy különösen fontos autó kiegészítő, mindegy, hogy a funkciója vagy a kinézete (vagy akár mindkettő) miatt használjuk. Így aztán érdemes beszélni arról, hogyan tudjuk minél hosszabban megtartani eredeti állapotában és élvezni használatának előnyeit.

Amennyiben szilikon kormányvédőd van, jól választottál, hiszen az egyik legstrapabíróbb megoldás.
Az anyaga rendkívül hőtűrő, gondolj csak bele, hogy a szilikon sütőformák is ugyan ebből az anyagból készülnek. Így amiatt nem kell aggódnod, hogy a kormányvédőd a nyári melegben esetleg sérül vagy veszít a rugalmasságából esetleg morzsolódni kezd. Ez teljesen kizárt.

A szilikon kormányvédő jelenleg 17 féle színben elérhető, bármelyiket is választod óvnod kell a színét, hiszen a szín egy festék adalékanyag eredménye, ennél fogva pedig könnyen fakulhat. A legkézenfekvőbb megoldás, hogy az autód minél kevesebbet töltsön a tűző napon, ez nem csak a kormányvédő, hanem az egész autód külső-belső állapotának az érdeke.

A másik lehetőség a szélvédőtakarók használata, ennek segítségével több legyet is ütsz egy csapásra hiszen nem csak a kormányvédőt és a műszerfaladat óvod meg a napsugárzástól hanem az utastér belső hőmérsékletét is csökkentheted.

Ha előre tudod, hogy nem fogod használni az autódat pár napi, hétig akkor érdemes levenni a kormányvédőt, hiszen csak egy mozdulat az egész és így nem szívja feleslegesen a nap.

A kormányvédőt érdemes heti egyszer levenni és szappanos vízzel átdörzsölni.

 

Keresés