Termékek Menü

Így ragaszd fel az autó matricát!

Így ragaszd fel az autó matricát! Előbb utóbb minden autó tulajdonost elcsábít egy-egy autó matrica, sokan már rutinból ragasztanak, mások remegő kézzel készülnek az első ragasztásra. Nekik szól most ez a pár soros jó tanács.

A webáruházban kapható autó dekor matricák anyaga kifejezetten kültérre való, időjárás álló.
Ha jól ragasztod fel, akkor sok-sok éven keresztül díszítik majd az autódat.
(Az eltávolításról majd egy külön posztban fogok írni, az is egyszerű)

Első lépés:
Először is alaposan gondold át, hogy hova szeretnéd elhelyezni az autódon a matricát, hiszen ha egyszer elkezdet felragasztani, akkor nincs visszaút, leszedni letudod, de újra felhasználni már nem.

Második lépés:
Jól dörzsöld át a matricát akár kézzel vagy egy plasztik kártyával, hogy az átvivő fólia (az átlátszó) jól tapadjon a matricához, ne szakadjon el, ne váljon szét mikor lehúzod róla a hátsó hordozó réteget.

Harmadik lépés:

Tisztítsd meg nagyon alaposan azt a felületet, ahova az autó matrica kerül. Zsírtalanítsd, ha szükséges. Legyen tiszta és teljesen száraz a terület.

Negyedik lépés:
Lassan kezd el eltávolítani a hátsó hordozóréteget, ügyelve arra, hogy a matrica tapadjon az átlátszó átvivő fóliához.

Ötödik lépés:
Tapaszd fel a matricát a kíván részre, lassan, nyugodtan, hogy ne legyen benne gyűrődés vagy hullám.
Miután a teljes felület rákerült a karosszériára dörzsöld jól át újra, hogy a légbuborékok is távozzanak, ha szükséges akár használj egy bármilyen plasztik kártyát erre a célra, úgy lehet a legjobb hatást elérni.

Hatodik lépés:
Amikor megbizonyosodtál róla, hogy nincs több légbuborék lehúzhatod az átvivő fóliát és voilá, fel is került a matrica az autódra!

Gyönyörködj benne, fotózd le, küld el nekünk :)

Keresés