Termékek Menü

Egyedi autós ajándék ötletek nőknek

Egyedi autós ajándék ötletek nőknek - karácsonyi ajándék női oktatónak, vezetőnek autóba

Karácsony közeledtével egyre gyakrabban merül fel a kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket. Mindannyian tudjuk, hogy az igazi ajándéknak nem az ára a legfontosabb, hanem sokkal inkább az ötletessége, a kedvessége, de azért nem árt figyelembe venni a szükségleteket sem. Manapság szinte mindenki autóval közlekedik, a nők éppolyan sokan vezetnek, mint a férfiak, ezért hasznos autós karácsonyi ajándékok várják, hogy gazdára találjanak valamelyik barátnő vagy feleség autójában. Az autós ajándék nők számára ugyanis egy teljesen újszerű dolog, ezért érdemes megismerkedni velük egy kicsit közelebbről is.

 

Autós ajándéktárgyak

A nőket, a lányokat egészen más dolgok érdeklik, mint a férfiakat, ez az eltérő érdeklődés az autóhasználatkor is kiderül. Míg a férfiak órákig beszélnek az autók márkájáról, teljesítményéről, az első és a hátsó meghajtásról, meg arról, hogy mekkora az autók lóereje, a nők ezzel többnyire egyáltalán nem foglalkoznak

 

Egy nő számára az a fontos, hogy az autónak jó színe és formája legyen, hogy ne legyen túl nagy, hogy könnyebben lehessen parkolni, forgolódni vele, és elvárás, hogy legyen kényelmes, lehetőleg sok kütyüvel. Ezek a kütyük lehetnek például hihetetlenül kedves autós cuccok ajándékba, amit akár karácsonyra is megvehetünk. A kényelem a nők számára is nagyon fontos, hiszen manapság az autó szinte a második otthonunk. Autóval járunk dolgozni, ezzel megyünk, bevásárolni, a kicsiért az óvodába, a nagyért a suliba, ezzel visszük őket délután külön angolra, balett órára, úszásra vagy az orvoshoz, ha betegek. 

 

A nők többnyire imádják a csajos kütyüket, amik segítenek, hogy vezetés közben egy mozdulattal minden hozzáférhető legyen. Ez elsősorban a telefonra vonatkozik, de sok egyéb autóban elhelyezhető tárgyra is. Ezek közül talán a mobiltelefon és a mobil kiegészítők a legfontosabbak.

 

Autós kiegészítő ajándékok

Telefon nélkül ma már nem lehet élni. Ezen keresztül szervezzük a család életét, tartunk kapcsolatot a nagyvilággal, munkaeszköz is a telefon, szórakoztató eszköz is, ha kell, GPS, ha kell, TV és rádió is egyben. Csoda, hogy ennek a tárgynak igényeljük a legpraktikusabb elhelyezését az autóban? Ráadásul oly módon, hogy a leginkább kéznél legyen vezetés közben. 


Szerencsére remek megoldások léteznek erre a problémára, hiszen autóvezetés közben a KRESZ tiltja a telefonálást, még a készülék kézben tartását is. Mindenre van megoldás, ezért elhelyezhetünk például tapadókorongos telefontartót a műszerfalon vagy egyéb kézhez közeli helyen. Remek megoldás a mágneses telefontartó is, ez értelemszerűen valamilyen fém tartozékhoz illeszthető, tehát olyan utastérbe ajánlott, ahol vannak ilyen felületek. 

 

Kaphatók olyan telefontartók is és nagyon jól mutatnak, amelyek a szellőzőrácsra pakolhatók. Ez az egyik legnépszerűbb megoldás, hogy mindig kéznél legyen a mobil. Sokan esküsznek a csúszásgátló telefontartóra is, amit a műszerfalon lehet elhelyezni, ez szintén egy praktikus mobil kiegészítő.

 

 

Autós cuccok ajándékba

Persze nem fontos, hogy egy autós ajándék mindig praktikus legyen, sokszor az is elég, ha csak szép és jó ránézni. Ilyen autós ajándéktárgyak is vannak szép számmal, például a kormányvédők. Enélkül persze lehet vezetni, csak hát nem érdemes. Olyan jól mutatnak a kormányon, főleg csajos autókban a strasszos vagy szilikonos kormányvédők, bár a plüssből vagy pamut anyagból készültek is megérnek egy autós ajándékot. Örömöt szerezhetünk még feliratos vagy pomponos kulcstartóval, és a mindenféle vidám autós matricákkal, amelyek olyan üdítővé teszik az autó belső terét, hogy a legnagyobb csúcsforgalom is túlélhetővé válik velük.

 


Autós ajándék nőknek

Azért is nagyon jó ötlet az autós kiegészítő ajándéktárgy, mert bárkinek, bármikor kedves és hasznos meglepetést lehet szerezni vele. Akár az autóvezetést tanító autós oktatónak is remek ajándék egy telefontöltő vagy ötletes autós matricák, ha azonban női oktatóról van szó, még szélesebb a választék. 

 

A nők imádnak pakolni, rendszerezni, tárolni olyan dolgokat, amire vezetés közben akár a gyerekeknek, akár saját maguknak is szükségük lehet. Egy női autóban létjogosultsága van csomagtér tárolóknak, háttámla tárolóknak egyaránt, ahogy az ülés mellettieknek is. De hasznos és esztétikus egy napellenző rendszerező is, meg különféle akasztók elhelyezése, amelyekre kabátokat, öltönyt vagy balett ruhát lehet felakasztani. S bár nem esett még szó róla, egy zsebkendő tartó szintén fontos kellék lehet egy női autóban. Talán nem szükséges magyarázni, hogy a nők sokkal érzékenyebbek, mint a férfiak, bonyolult hormon háztartásuk miatt gyakran megesik, hogy elsírják magukat. Olyan pillanatokban egy zsebkendő tartó aranyat ér, mert nem kell órákig kutakodni abban a bizonyos női táskában. No meg akkor sem, ha meg vannak fázva a gyerkőcök.

 

Egyedi autós ajándékok

Autós ajándékötletek garmadája bizonyítja, hogy milyen otthonossá tehető egy autó, különösen, ha női autóról van szó, pedig az MP3-as lejátszóról és FM transzmitterről, az üléshuzatokról és a plüss kiegészítőkről még nem is beszéltünk. Nem árt tudni, hogy az autós ajándéktárgyak lehetnek egyedi autós ajándékok is, igény szerint elkészítve. Karácsony közeledtével ez is egy remek ötlet, de más alkalmakra is kitűnő választás lehet. Ajándék autósoknak szinte minden alkalomra válhat telitalálattá, de nem árt tudni, hogy egy női autóba milyen kiegészítők illenek a legjobban.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Kormányvédő ajándék
blog comments powered by Disqus

Keresés