Termékek Menü

CsajosAutó Blog

2021. 01. 04. 14:26:27
Autós MP3 lejátszó, FM transzmitter (bluetooth transmitter) - lehetővé teszi a zenehallgatást az autóban telefonról. Zenelejátszás és kihangosítás - hogy működik a transmitter és kiknek ajánljuk? Erről szól az alábbi cikkünk...
2020. 12. 14. 17:09:06
Az autó a leggyakrabban használt közlekedési eszköz, amit a tulajdonosa a saját ízlése, preferenciái, na meg a pénztárcája alapján választ. Nincs belőle annyiféle, hogy mindenkié különböző legyen, viszont autós kütyükkel egészen egyedivé tudjuk tenni. Kifejezhetjük a személyiségünket az autó külsején megjelenő vicces autós matricákkal, feliratokkal, a legjobb autós kütyük pedig feldobják a belső tér hangulatát.
2020. 12. 14. 16:48:38
Karácsony közeledtével egyre gyakrabban merül fel a kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket. Mindannyian tudjuk, hogy az igazi ajándéknak nem az ára a legfontosabb, hanem sokkal inkább az ötletessége, a kedvessége, de azért nem árt figyelembe venni a szükségleteket sem. Manapság szinte mindenki autóval közlekedik, a nők éppolyan sokan vezetnek, mint a férfiak, ezért hasznos autós karácsonyi ajándékok várják, hogy gazdára találjanak valamelyik barátnő vagy feleség autójában. Az autós ajándék nők számára ugyanis egy teljesen újszerű dolog, ezért érdemes megismerkedni velük egy kicsit közelebbről is.
2020. 11. 23. 16:02:45

 

Hosszú évek kereskedelmi és felhasználói tapasztalataink alapján nagy magabiztossággal állíthatjuk, hogy

2019. 05. 27. 21:51:15
A mobiltelefon ma már életünk egyik nélkülözhetetlen alapkelléke. Bárhová indulunk, jön velünk, olyannyira, hogy ha véletlenségből otthon felejtjük, elég kényelmetlenül tudjuk érezni magunkat. Mondhatni annyira hozzánk nőtt, hogy már a közlekedés során is alap, hogy ott van a közelünkben. Sokaknak nem kérdés tehát: a mobiltartó nélkülözhetetlen autós kiegészítő.
2019. 05. 22. 10:25:54
Előbb utóbb minden autó tulajdonost elcsábít egy-egy autó matrica, sokan már rutinból ragasztanak, mások remegő kézzel készülnek az első ragasztásra. Nekik szól most ez a pár soros jó tanács.
2019. 05. 21. 21:13:30
A kormányvédő egy különösen fontos autó kiegészítő, mindegy, hogy a funkciója vagy a kinézete (vagy akár mindkettő) miatt használjuk. Így aztán érdemes beszélni arról, hogyan tudjuk minél hosszabban megtartani eredeti állapotában és élvezni használatának előnyeit.
2019. 05. 06. 00:00:00

A kormányvédő nem csak megóvja a kormányt és kényelmesebbé teszi a vezetést, hanem “otthonossá” is teszi az autó belső kialakítását. És ez utóbbi funkció azért sem elhanyagolható szempont, mert sokan naponta órákat töltenek vezetéssel. Ami szerintünk túl hosszú idő ahhoz, hogy azt tőlünk idegen közegben töltsük. Másrészt jó dolog, ha az autónk egyedi belső dizájnjával kifejezhetjük azt, hogy mi milyenek vagyunk.

Keresés